Чи дослухається Путін до "батюшок" рідного Патріархату? УПЦ подала списки для нового обміну полоненими (фото)

Митрополит Онуфрій попросив рідних і друзів тих, хто ще чекає звільнення, надавати точну інформацію про ув'язнених, щоб прискорити обмінний процес.

Українська Православна Церква Московського патріархату (УПЦ МП) подала списки обидвом сторонам збройного конфлікту на Донбасі для наступного обміну полоненими. Про це Блаженніший Митрополит Онуфрій заявив на зустрічі зі звільненими військовими, яка відбулася 4 січня в його резиденції в Києво-Печерській лаврі. Про це повідомляє Центр інформації УПЦ МП у Fаcebook, зазначають Патріоти України.

Зокрема, Блаженніший попросив рідних і друзів тих, хто ще чекає звільнення, надавати точну інформацію про ув'язнених, щоб прискорити обмінний процес.

"Ми подали списки. Їх небагато, приблизно чоловік десять на десять (мова йде про наступний обмін - Ред.) Ці списки проходять перевірку. Дуже складний процес ідентифікації людини. В одному списку є, в іншому немає. Дуже важливо, щоб ми мали достовірну інформацію. Якщо є більш детальні дані, просимо вас їх надсилати", - зазначив Предстоятель УПЦ МП.

Митрополит Онуфрій запевнив, що Церква не зупиниться і буде продовжувати переговори до тих пір, поки не будуть звільнені всі військовополонені.

"Ми знаємо, що якщо Бог не благословить наші старання, нічого не вийде. Це неприкладна істина. Тому ми молимося Богу і робимо те, що можемо робити, щоб всіх звільнити, щоб кожна людина була на свободі і могла себе реалізувати в тих умовах, в яких її Господь створив", - зазначив Митрополит Онуфрій.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...