Чи то підвищення, чи то опала: На Банковій пліткують про нову посаду Ложкіна, і хто займе його місце

Главу Адміністрації Президента начебто збираються відправити послом до Москви.

Борис Ложкін. Фото:www.capital.ua

Президент Петро Порошенко невдовзі проведе кадрову ротацію серед своїх наближених осіб та заступників. Про це виданню ІНФОРМАТОР повідомили джерела в Адміністрації Президента, інформують Патріоти України.

За словами інсайдерів, скандального генерала СБУ Олега Фролова призначать головою СБУ, пише видання. Одіозний олігарх Борис Ложкін, який майже два роки обіймає посаду глави Адміністрації Президента України, буде відправлений послом до Москви. А його місце посяде спецпризначенець Василь Грицак, зазначають журналісти ІНФОРМАТОРа.

Кадрова ротація давно узгоджувалась у середовищі можновладців, а призначення Бориса Ложкіна обговорювали з російськими колегами. В Кремлі ця кандидатура не викликає нарікань і через нього зручно комунікувати з президентом Порошенком.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...