"Чим гірше буде Росії, тим гірше буде й Україні": Після довгого мовчання екс-прем'єр та екс-сміттяр Черновецького роззявив рота

На думку Валерія Пустовойтенка, санкції нічого нікому не дають: ні нам, ні Росії, ні іншим країнам.

Валерій Пустовойтенко. Фото:24 канал

Україна не виграє від продовження санкцій ЄС щодо Росії. Про це повідомив каналу 24 колишній прем'єр-міністр України Валерій Пустовойтенко, інформують Патріоти України.

Лідери країн Євросоюзу вирішили продовжити економічні санкції проти Росії до середини 2018 року. Про це повідомив голова Європейської ради Дональд Туск. Обмежувальні заходи стосуються енергетичного, оборонного та фінансового секторів.

"Чим гірше буде Росії, тим гірше буде і нам. Санкції нічого нікому не дають: ні нам, ні Росії, ні іншим країнам. Санкції лише направляють дії тих чи інших держав на розвиток власного ринку", - вважає він.

На рахунок загальної політичної ситуації в країні політик сказав наступне:"А що тут можна сказати? В Україні зараз відбувається жах, по-іншому і більш м'яко тут не скажеш.

Нам потрібно, нарешті, припинити озиратися на США і інші країни, а наводити порядок у своєму домі. Багато експертів стверджують, що в умовах чинного конституційного ладу це апріорі неможливо".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...