Чим займається кримська окупаційна влада: Соратник Аксьонова-Гобліна присвятив геям свій новий віршований твір

Депутат із Сімферополя вважає, що таким чином захищає сімейні цінності.

Ілюстрація:kyiv.comments.ua

В анексованому Криму, так званий "депутат" міськради Сімферополя Валерій Іллічов присвятив геям гомофобний вірш. Таким чином чиновник намагався захистити сімейні цінності. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Чоловік у різко негативній манері висловився проти гомосексуальних чоловіків на півострові. Своє творіння він зачитав на публіці для учасників круглого столу на тему "Загроза традиційній сім'ї".

Подаємо вірш мовою оригіналу.

Нагадаємо, геїв як явище часто не сприймають ті люди, які страждають від латентної гомосексуальності та ті, які страждали від репресій з боку батьків у дитинстві. Подібні висновки зробили американські фахівці після серії опитувань серед населення.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...