"Чисто помыты и побриты": Кисельов розхвалив російських військових напередодні їх виведення з Сирії

Сюжет про відрядження Кисельова на Близький Схід та "успіхи" російських військових вийшов за день до того, як Володимир Путін оголосив про виведення військ РФ з Сирії.

Російські військові у Сирії. Фото: vkurse.ua.

Збіг обставин? Саме після виходу пропагандистського сюжету про "чисто вимитих і поголених" солдатів, Путін віддав наказ про виведення російських військ з Близького Сходу. Головний пропагандист Кремля Дмитро Кисельов розповів про те, як літав до Сирії, де йому пощастило "потиснути руки російським героям-льотчикам і зустріти щиро вдячних сирійців", передають Патріоти України з посиланням українські ЗМІ.

Цікаво, що сюжет про відрядження Кисельова на Близький Схід вийшов за день до того, як Володимир Путін оголосив про виведення військ РФ з Сирії. На тлі цього, оди, які "рупор Кремля" співає російській армії, яка "утримує військову ініціативу в Сирії", виглядають як мінімум безглуздо.

"Льотчики, які виконують в Сирії бойові завдання, - це, як правило, молоді чоловіки, молодшому з яких - 25 років. Але є і старші, які годяться йому в батьки. Вони втілюють собою потужну, швидку, сучасну, безкорисливу Росію. Вони літають на бойове завдання кожного дня, набуваючи безцінного досвіду - як технічного, так і морального. Їх руками, їх характерами, їх інтелектом і волею. Добро в Сирії перемагає зло", - каже пан Кисельов в" Вістях тижня "від 13 березня.

За словами журналіста, з міркувань безпеки обличчя російських льотчиків показувати не можна, "але можете повірити: мужики - як на підбір". "Чисто помиті і поголені. Армійська охайність з елементами здорової самоіронії. Вони добре, впевнено і привітно розмовляють. Небагатослівні, але відкриті. Тримаються з гідністю і не мають потреби у тому, щоб щось з себе корчити, - просто бездоганно роблять свою справу. Вони стежать за тим, що на Батьківщині, і що в світі. Вони розуміють, що від них, без перебільшення, на планеті залежить дуже багато чого. Тут в Сирії, щоб захищати свої сім'ї і свою країну. Такій державі, як наша, краще це робити на далеких підступах, ніж, запізнившись, в себе", - зазначив Кисельов.

Також він розхвалив російські літаки Су. "Коли Су-35С виявляється в сирійському небі, то чомусь навколо нього утворюється порожній простір - американців немов здуває. Інших - теж", - каже журналіст. Кисельов не залишив без уваги і американську армію.

"Що стосується США і інших партнерів по американській коаліції, то до них тут ставляться, звичайно, з повагою, хоча і з деякою часткою переваги: мовляв, нічого, коли-небудь навчаться. Поки ж американці явно за нами не встигають. На один літак у нас в рази більше бойових вильотів. Наші удари точніші і ефективніші, ніж у них. Нарешті, ми швидше доставляємо гуманітарну допомогу в ті райони, де перемир'я починає діяти. Поки американці ще тільки починають розгойдуватися, ми вже там і вже дружимо, годуємо і лікуємо. Дипломатично ми чесніші, ініціативніші, швидші", - підкреслив він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...