Де наша "Укрзалізниця": У Японії залізничники вибачилися перед пасажирами, що потяг відхилився від графіка на 20 секунд

Як заявлено в прес-релізі компанії, скарг на відправлення потяга не за розкладом не надходило - вона вибачилася за власною ініціативою.

Ілюстрація:railf.jp

В Японії залізничний оператор Tsukuba Express приніс вибачення за те, що приміський поїзд вирушив з однієї зі станцій на 20 секунд раніше, ніж зазначено в розкладі. Швидкісний поїзд повинен був відправитися від станції Мінамі-Нагареяма в 9:44:40 за місцевим часом, проте замість цього виїхав в 9:44:20. Як пізніше заявив машиніст, закриваючи двері, він з порушенням інструкцій забув подивитися на табло часу. Про це пише BBC News, передають Патріоти України.

Вже через кілька годин глава компанії випустив прес-реліз, в якому приніс "щирі вибачення за незручності". У заяві підкреслюється, що, хоча поїзди по цій гілці ходять кожні чотири хвилини, навіть незначна неточність у розкладі може привести до великого запізнення когось із пасажирів в подальшому - наприклад, при пересадці на більш пізніх точках маршруту.

Глава компанії також зазначив, що з огляду на високу точність часу прибуття поїздів в Японії багато пасажирів приходять на станцію буквально за кілька секунд до прибуття поїзда в повній впевненості, що встигнуть на нього - в такій ситуації 20 секунд можуть мати велике значення.

При цьому, як заявлено в прес-релізі, скарг на відправлення поїзда не за розкладом в компанію не надходило - вона вибачилася за власною ініціативою. У Tsukuba Express відзначили, що "сумніваються в тому, що більшість людей взагалі могли помітити різницю".

Оператор Tsukuba Express здійснює рух приміських поїздів між Токіо і містом Цукуба, що знаходяться приблизно в 20 кілометрах на північний схід від столиці.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...