"Демонстрація того, що нам є чим і як захистити мир та спокій у державі": Порошенко пояснив, навіщо українцям парад

Президент зазначив, що в параді військ будуть також брати участь співробітники СБУ, які проявили себе в ході антитерористичної операції.

Військовий парад у Києві. Фото: pogliad.ua.

Президент Петро Порошенко вважає військовий парад в День незалежності демонстрацією здатності України захистити себе. Про це він сказав у понеділок під час церемонії вручення квартир співробітникам Служби безпеки в Києві, передають Патріоти України з посиланням на Українські новини.

"Це (парад) демонстрація того, що нам є чим і як захистити мир і спокій нашої держави і народу", – заявив він. Порошенко зазначив, що в параді військ будуть також брати участь співробітники СБУ, які проявили себе в ході антитерористичної операції.

Як повідомлялося, 24 серпня 4 тисячі військових візьмуть участь у параді в Києві з нагоди 25-ї річниці незалежності України. На параді планують продемонструвати експериментальні зразки нової військової форми. У Києві буде показана модернізована техніка, що надійшла з заводів і підприємств оборонно-промислового комплексу та техніка, яка знаходилася в резерві Міноборони.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...