Депутат від Опоблоку має квартиру у Києві, але бере компенсацію за оренду

Громадський рух припускає, що таким чином Долженков використовує державні кошти на компенсацію оренди житла як бонусну оплату роботи своєї помічниці.

Олександр ДолженковДепутат від "Опозиційного блоку" Олександр Долженков, володіючи дорогою квартирою на Печерську площею 181,3 кв. м, бере у держави грошову допомогу на оренду невеликої квартири на Харківському масиві в Києві. Про це повідомляє громадський рух "Чесно" з посиланням на електронну декларацію Долженкова, передають Патріоти України.

Оскільки депутат зареєстрований не у Києві, а в Донецькій області, за законом, він має право на компенсацію за оренду житла, чим і користується щомісяця. Відповідні дані розміщені на сайті Верховної Ради.

Згідно з декларацією, депутат орендував квартиру в районі Харківського масиву столиці, яка належала Тетяні Бородіній. Особа з тим самим прізвищем є в списку помічників Долженкова, та була спостерігачем від Партії регіонів на виборах 2012 року. Громадський рух припускає, що таким чином Долженков використовує державні кошти на компенсацію оренди житла як бонусну оплату роботи своєї помічниці.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...