"Депутат займатиметься інтимними послугами": Соцмережі у захваті від подачі інформації у росЗМІ

Віталій Мілонов має намір запропонувати ввести на законодавчому рівні досудове блокування сайтів з оголошеннями про інтим-послуги, а також відповідних телефонних номерів.

Віталій Мілонов. Фото: ria.ru.

Користувачі соціальних мереж активно обговорюють подачу новини російськими пропагандистськими ЗМІ про діяльність у Держдумі РФ одіозного депутата від фракції "Єдина Росія" Віталія Мілонова. Дану новину бурхливо обговорюють користувачі Twitter, передають Патріоти України.

Як повідомляє ТАСС, Мілонов має намір запропонувати ввести на законодавчому рівні досудове блокування сайтів з оголошеннями про інтим-послуги, а також відповідних телефонних номерів. "В Санкт-Петербурзі на кожному стовпі оголошення "відпочинок 24 години", публічні будинки себе не соромлячись рекламують. Треба, щоб у держави було право: побачив оголошення повії — заблокував телефонний номер і сайт", - сказав одіозний російський депутат.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...