Держитесь там и хорошего настроения: Росія зменшила фінансування окупованого Криму

Про можливі зміни у так званій федеральній цільовій програмі соціально-економічного розвитку анексованого півострова розповів так званий "прем'єр Криму" Аксьонов.

Сергій Аксьонов. Фото:http://15minut.org/

Обсяг фінансування Криму на 2016 рік за федеральною цільовою програмою (ФЦП) соціально-економічного розвитку регіону буде скоректований. Про це пишуть События Крыма, інформують Патріоти України.

"Сума (фінансування ФЦП на 2016 рік - ред.) зменшувалася. За рядом заходів вносилися коригування і зміни", - повідомив журналістам кримський "прем'єр" Сергій Аксьонов. При цьому він не навів конкретних цифр.

Аксьонов також повідомив, що в даний час уточнюється сума грошових коштів, яка може бути не освоєна Кримом за підсумками 2016 року. "25 число (листопада) - остаточна дата виходу об'єктів з експертизи. Коли вийдемо, тоді, можливо, обсяг коштів, освоюваних за ФЦП в 2016 році, збільшиться там майже на третину", - сказав він.

У квітні Аксьонов повідомляв, що Крим в 2016 році планує освоїти за ФЦП 30 млрд рублів на 300 об'єктів. Пізніше він говорив, що сума неосвоєних коштів за ФЦП Криму в 2016 році може перевищити 2 млрд рублів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...