Дещо очікується: Синоптик розповіла, чи можливий в Києві такий ураган, як в Москві

Шквали, грози і короткочасне посилення вітру будуть характерні для літа цього року в Україні.
Літо обіцяє бути неспокійним. Фото: Uman News.

Цього літа на території України можуть почастішати небезпечні метеорологічні явища. Про це в коментарі "Апострофу" розповіла синоптик Наталія Діденко, передають Патріоти України.

Експерт зазначила, що шквали, грози і короткочасне посилення вітру будуть характерні для літа цього року в Україні. "Говорити про те, чи повториться такий ураган, як у Москві, наприклад, у Києві чи Миронівці, не зовсім коректно, але шквали, грози, короткочасне посилення вітру характерні для літа, і вони будуть", - зазначила Діденко.

Нагадаємо, що 29 травня в Москві вирував неймовірно потужний ураган. В результаті лиха 16 людей загинули і ще 168 отримали травми різного ступеня тяжкості.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...