"Дівчисько, яке вилітало з роботи за крадіжки": У Франківську зробили гучну заяву щодо звільненої полонянки Сворак

На думку редактора однієї з місцевих газет, не варто було обмінювати "дурепу" на 15 справжніх терористів.

Ольга Сворак. Фото: informator.media.

У Івано-Франківську стверджують, що жителька міста Ольга Сворак, яку терористи передали українській стороні, не має жодного стосунку до журналістської діяльності. Про це написав редактор місцевого видання "Курс" Сергій Борис на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Звільнена з полону франківська журналістка вже їде додому". Заголовки такі - хоч ридай на радощах. Та не було та нема ніякої франківської журналістки Ольги Сворак. Було дівчисько, яке щоразу вилітало з роботи за крадіжки і, не буду уточнювати, хрінову поведінку. І всім тут це відомо", – підкреслив він. Також редактор розкритикував рішення на неї обміняти 15 терористів.

"За цю дурепу, яка сама повіялася в Луганськ до свого коханого бойовика і тепер скаржиться, що там - "не курорт", Україна відпускає 15 реальних орків. Певно, треба йти стрічати з трояндами, блін", - додав він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...