"Дівоча пам'ять"? Високопосадовець "Укрзалізниці", якого спіймали на 4 млн хабаря, "забув" задекларувати золоті злитки

​На вилучене майно та грошові кошти судом накладено арешт.​

Вилучені кошти. Фото:прес-служба прокуратури КиєваПравоохоронці під час обшуків у заступника юридичного департаменту ПАТ "Укрзалізниця" знайшли та вилучили понад 220 тисяч доларів США, 13,5 тисяч євро, 7 золотих злитків 999,9 проби, коштовні годинники тощо, які не були вказані у е-декларації чиновника. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва, передають Патріоти України.

"Як з’ясувалося, незважаючи на обов’язковість подання до Національного агентства з питань запобігання корупції відомостей про вказані грошові кошти та цінності, фігурантом кримінального провадження такого повідомлення до НАЗК не надіслано та відповідні зміни в електронну декларацію не внесено. В декларації, що була подана посадовцем, відображено лише 150 тисяч гривень на рахунку дружини", - йдеться у повідомленні.

Заступнику юридичного департаменту ПАТ "Укрзалізниця" повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст. 366-1 Кримінального кодексу України (декларування недостовірної інформації). Наразі матеріали вказаного кримінального провадження приєднані до матеріалів розслідування щодо факту прийняття цієї особою пропозиції неправомірної вигоди. На вилучене майно та грошові кошти судом накладено арешт.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...