"Для багатьох відповідь очевидна - ми розуміємо, хто був за кермом": У Авакова повідомили результати ДНК-експертизи у справі про ДТП з Димінським

На сьогоднішній день слідство точно знає, що та людина, яку намагаються видати за водія Мерседеса, який став причиною загибелі 30-річної львів'янки, це не та людина, яка була насправді за кермом.

Петро Димінський. Фото:Цензор.НЕТ

Зразки ДНК з подушки безпеки автомобіля львівського бізнесмена і президента ФК "Карпати" Петра Димінського належать не тій людині, яку намагаються видати за водія авто. Про це в ефірі каналу 112 Україна заявив народний депутат від "Народного фронту", член колегії МВС Антон Геращенко, передають Патріоти України.

"На сьогоднішній день слідство точно знає, що та людина, яку намагаються видати за водія Мерседеса, який став причиною загибелі 30-річної львів'янки, це не та людина, яка була насправді за кермом", - підкреслив він.

За словами Геращенка, були зроблені експертиза ДНК з подушки безпеки і експертиза ДНК Димінського з його будинку і особистих речей.

Він додав, що слідча експертиза ще триває, але вже можна назвати винного.

"Судячи з того, що Димінський вже 2 місяці переховується за кордоном, я думаю, що для багатьох відповідь очевидна - ми розуміємо, хто був за кермом", - сказав Геращенко.

Він також додав, що зараз готуються відповідні документи для офіційного повідомлення про підозру винуватцю смертельної ДТП.

"Що стосується його охоронців, які були в джипі, вони також ховаються від слідства, яке хоче їх допитати в якості свідків. Це також побічно дає зрозуміти, хто був за кермом. Слідство триває. Той, хто був за кермом, відповість за загибель дівчини", - підсумував Геращенко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...