Для боротьби з корупцією: США, ЄС та Канада закликали Україну провести достовірну перевірку е-декларацій чиновників

Про це йдеться у спільній заяві посольств Канади, Сполучених Штатів Америки і Представництва Євросоюзу з нагоди Міжнародного дня боротьби з корупцією.

Ілюстрація:http://www.pravda.com.ua/

Сполучені Штати Америки, Європейський Союз та Канада закликають Україну провести незалежну та достовірну перевірку електронних декларацій високопосадовців. Про це йдеться у переданій УНІАН спільній заяві посольств Канади, Сполучених Штатів Америки і Представництва Євросоюзу з нагоди Міжнародного дня боротьби з корупцією, зазначають Патріоти України.

"Наполегливо закликаємо до проведення незалежної та достовірної перевірки поданих електронних декларацій", - йдеться в заяві.

Як повідомлялося раніше, 31 жовтня 2016 року завершився перший етап подання електронних декларацій за 2015 рік для суб'єктів декларування, які займають відповідальне та особливо відповідальне становище.

Українські чиновники задекларували 30 млрд грн коштів, майже половина з яких - готівкові. Також чиновники задекларували велику кількість рухомого і нерухомого майна, оцінкова вартість якого явно перевищує офіційні доходи, отримані на державній службі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...