Для управління домашнім господарством? Цукерберг вирішив створити штучний інтелект

Не зупинятися на соцмережах.

Марк Цукерберг. Фото: socportal.info

Засновник соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг має намір створити "простий штучний інтелект", який управляв би його домашнім господарством. Про це він повідомив на своїй сторінці у соцмережі, передають Патріоти України, посилаючись на Нескучные новости.

За словами Цукерберга, створення такого інтелекту він розглядає як своє завдання на 2016 рік. Він також перерахував функції, які повинен виконувати новий пристрій. Це розпізнавання голосу, управління відтворенням музики, освітленням, температурою.

Крім того, він має намір навчити штучний інтелект упізнавати друзів, коли вони дзвонитимуть у двері, а також давати знати, що відбувається в дитячій кімнаті.Цукерберг також розповів, що він багато часу приділяє тому, щоб через Facebook спілкуватися з розробниками різних інноваційних проектів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...