До березневих виборів Путіна може чекати дуже символічний сюрприз: Керченський міст має шанс не "побачити" вже наступного навігаційного сезону (відео)

Вибори президента Росії заплановані на 11 березня 2018 року. Однак до того Володимира Володимировича чекає багато чого, і навряд особливо приємного.

Керченський міст може бути знесений зимовим льодоходом з Азовського моря. Ілюстрація:Politeka

Зимовий льодохід з акваторії Азовського моря може вже наступної весни зруйнувати Керченський міст. Про це в ефірі Обозреватель.LIVE заявив заступник директора по науці Українського наукового центру екології моря, кандидат біологічних наук, старший науковий співробітник Євген Дикий, зазначають Патріоти України.

"Подивимося, чи перенесе Керченський міст наступну зиму. Якщо зима буде достатньо холодною, і в Азовському морі утворюється стільки льоду, скільки буває у деякі зими, є варіант, що Керченський міст після всіх вкладених у нього величезних коштів буде просто зрізаний цим зимовим льодоходом", - зазначив еколог.

При цьому Дикий нагадав про те, що саме ця обставина стала на заваді планам Гітлера і Сталіна спорудити такий міст.

"Це, до речі, те, наскільки відомо історично, що було основним фактором, чому раніше жодному диктатору, які мріяли побудувати Керченський міст, - а такі проекти були і у Гітлера, і у Сталіна, - це не вдалося", - наголосив він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...