До блокування російських фур долучився десятий регіон України (фотофакт)

Усіх небайдужих сумчан закликають долучатися до безстрокової акції та під'їжджати на блокпост по проспекту Курському на виїзді з Сум.

У Сумах також вирішили блокувати російські фури. Фото: соцмережі.

"Суми долучаються до "ведмежої блокади". Вимагаємо припинити транзит російських товарів через Україну, а також вивезення стратегічних товарів з України до країни-агресора. Якщо влада неспроможна до рішучих дій та кроків - свідомі громадяни мають перебирати ініціятиву на себе!" - написав Максим Галицький на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Звертаюся до голови Сумської обласної державної адміністрації Микола Клочко з проханням звернутися до керівництва держави з вимогою заборонити в’їзд російських вантажних машин на територію України. Закликаємо усіх небайдужих сум'ян, громадські об'єднання долучатися до безстрокової акції та під'їжджати на блокпост по проспекту Курському на виїзді з Сум.

Уже на місці будемо домовлятися про чергування. Тепло вдягайтеся, з собою беріть дощовики, щось перекусити і добрий настрій.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...