До окупації там був санаторій: В Ялті колишній графський маєток перетворили на смітник (фото)

Парк навколо колишнього графського маєтку завалений купами сміття, які вже тривалий час ніхто не прибирає.

Старовинний маєток перетворився на смітник. Фото: росЗМІ.

В окупованій Росією Ялті територія колишнього маєтку "Хорошая пустошь" одного із засновників Ялти графа Мордвінова перетворилася на великий смітник. Про це повідомляє російське видання "Примечания", передають Патріоти України.

На опублікованих фото видно, що парк навколо колишнього графського маєтку завалений купами сміття, які вже тривалий час ніхто не прибирає. У жалюгідному стані знаходяться будівлі і статуї на території парку.

Раніше на території цього парку розташовувався санаторій Міноборони України, а після окупації півострова до 2015 року ця територія перейшла у відання Міноборони РФ.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...