До уваги автолюбителів: В Україні з'являться нові дорожні знаки

Нові знаки стосуватимуться ділянок доріг в межах прикордонної смуги та контрольованого прикордонного району.

Ілюстрація:mybook.biz.ua

У Правилах дорожнього руху України в розділі 5 з’явилися 4 інформаційно-вказівних знаки, а також закріплені нові правила про дотримання вимог знаків. Про це повідомляє Експрес, посилаючись на Управління безпеки дорожнього руху Національної поліції України, інформують Патріоти України.

Згідно з пунктом 2.4³ на ділянках доріг в межах прикордонної смуги та контрольованого прикордонного району на вимогу уповноваженої особи Державної прикордонної служби водій повинен зупинитися з дотриманням вимог цих Правил, а також: пред’явити для перевірки документи, зазначені в підпункті б пункту 2.1; дати можливість оглянути транспортний засіб і перевірити номери його агрегатів.

Крім цього, знак 3.21 “В’їзд заборонено” доповнений вимогами для запобігання в’їзду на дороги, які безпосередньо простягаються в межах прикордонної смуги до державного кордону і не забезпечують пересування встановленим пунктів пропуску через державний кордон (крім сільськогосподарської техніки, інших транспортних засобів та механізмів, задіяних у виробництві в відповідно до законодавства та при наявності відповідних на те законних підстав сільськогосподарської діяльності або інших робіт, ліквідації надзвичайних ситуацій та їх наслідків, а також транспортних засобів Збройних Сил, Національної гвардії, СБУ, Держприкордонслужби, ДМС, ДФС, оперативно-рятувальної служби цивільного захисту, Національної поліції і органів прокуратури при виконанні оперативних і службових завдань).

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...