У Верховному суді визначили умови, за яких можна рухатися на жовтий сигнал світлофора

Єдиною умовою такого рішення має бути забезпечення безпеки дорожнього руху.

Ілюстрація:Gipoteza.net

Водії, які на жовтий сигнал світлофора не можуть зупинити транспортний засіб, не вдаючись до екстреного гальмування, можуть рухатися далі. Єдина умова - забезпечення безпеки дорожнього руху. Про це йдеться в постанові Верховного Суду від 31.07.2018, повідомляють Патріоти України.

Водій перетнув перехрестя на жовтий сигнал світлофора. Порушника зупинили патрульні і виписали штраф. Постанову шофер оскаржив в адміністративному суді.

Суд першої інстанції позов не задовольнив. Апеляційний суд постанову суду першої інстанції скасував, позов водія задовольнив. Він довів, що при включенні жовтого сигналу світлофора не зміг би безпечно зупинити автомобіль.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...