"Добрехався нарешті": Головного редактора "Страны.ua" Ігоря Гужву затримано, - Луценко

Генпрокурор підкреслив, що у слідства є відео та аудіодокази проти Ігоря Гужви.

Ігоря Гужву затримали. Фото: 112 Україна.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко оприлюднив інформацію про затримання головного редактора Інтернет-видання "Страна.ua" Ігоря Гужви. Про це Луценко написав у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Він зазначив: "Добрехався, нарешті, до правди. За матеріалами ДФС і прокуратури м. Києва поліцією затримано І. Гужву, який вимагав і отримав 10 тис дол за нерозміщення компроментуючих матеріалів на діючого політика. У слідства наявні відео та аудіо докази".

Як відомо, Ігор Гужва відомий проросійською політикою очолюваних ним видань, став широко відомий як голова холдингу "Вести", який вів проросійську пропаганду і висвітлював дії російських терористів і найманців".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...