Добити лежачих: Мережу розбурхав черговий удар по російських паралімпійцях, на черзі ЧС-2018 по футболу

Команда російських паралімпійців усунута від участі в Іграх не лише у Ріо, але й від Паралімпійських зимових ігор, які пройдуть у 2018 році в південнокорейському місті Пхьончхан.

Команда російських паралімпійців. Фото:www.dw.com

Користувачів соціальних мереж розбурхало рішення Спортивного арбітражного суду (CAS) усунути російських паралімпійців від Ігор не тільки в Ріо-де-Жанейро, але й від участі в Паралімпійських зимових іграх, що пройдуть в 2018 році в південнокорейському місті Пхьончхан. Це повідомлення опубліковано на офіційному сайті Паралімпійського комітету Росії (ПКР), передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.


"Шикарная многоходовочка Кремля! А слабо и ЧМ-2018 по футболу профукать?", "Хороший пример для МОК", "Сволочи… Жаль спортсменов, к ним и так судьба отнеслась сурово, а тут ещё и политика ... Позор О.И.", - пишуть люди в коментарях.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...