Дочекались снігу: В Україні оголосили штормове попередження

З 27 грудня на території України оголошено штормове попередження через різку зміну погоди — синоптики попереджають про пориви вітру і опади у вигляді мокрого снігу.

Мокрий сніг. Фото: vikna.if.ua.

За даними "Укргідрометцентру", вночі 27 грудня по всій Україні, вдень у південній частині та на Лівобережжі пориви вітру 15-20 м/с, передають Патріоти України.

28 грудня погода різко зміниться — почнуться дощі з переходом у мокрий сніг, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу. 29-31 грудня відбуватиметься подальше зниження температури до -6..-11°С вночі та -2..-7°С вдень.

У Києві 28 грудня синоптики очікують на дощ з переходом у мокрий сніг, значні пориви вітру. Вночі та вдень у столиці +3..+5°С.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...