Дочка Бірюкова привітала батька з Днем волонтера власними віршами

Дівчинка пояснила, що звичайні хлопці й дівчата не злякались та прийшли на допомогу, не очікуючи, коли їх хтось покличе.

Юрій Бірюков. Фото: соцмережі.

Дочка волонтера Юрія Бірюкова, більш відомого як Фенікс, написала для нього особливе привітання до Дня волонтера, який відзначають сьогодні в Україні. Вірш Бірюков опублікував на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Коли генерали злякались

Коли задрижала держава

На грані падіння і прірви, -

Тоді то - не десь і не звідкись, -

А тут, поруч з нами, - з'явились

Такі собі хлопці й дівчата

З несплячім сумлінням.

Вони були завжди, у цьому вся річ,

І світ на них держиться сотні сторіч.

Як маєш ідеї та сили

Не жди, щоб тебе запросили.

Роботи на кожного стане

У нашій любимій державі.

"Моя дочь прожила почти весь прошлый год без меня. Ждала, боялась. И вот, написала мне поздравление с Днем волонтера. Ни отнять, ни добавить. С праздником всех нас, всех-всех. Тех, кто переводил свои личные деньги, в период жесткого экономичного кризиса. Тех, кто приносил вещи из дому. Кто плел масксети и ухаживал за ранеными, разрабатывал программное обеспечение или таскал броники и каски на передок", — підкреслив Бірюков.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...