"Договорняки с Москвой": Іслямов пояснив, чому була знята блокада Криму

Активісти розуміли, що рано чи пізно доведеться піти на поступки.

Ленур Іслямов. Фото: obozrevatel.com.

Через "политические договорняки" між владою України, Росії та анексованого Криму учасники енергетичної блокади змушені були припинити свою акцію. Про це заявив координатор акції по блокаді півострова Ленур Іслямов, передають Патріоти України з посиланням на Крим.Реалії.

"Естественно, мы понимали, что рано или поздно какие-то уступки нам тоже придется делать для официального Киева. Потому что мы понимаем, что есть какие-то договоры между властью Украины, оккупационной властью или московской властью, боюсь сейчас даже предполагать. Поэтому мы себя не сильно тешили тем, что мы будем долго держать энергоблокаду", – заявив Іслямов.

За його словами, енергоблокада Криму показала місцевим жителям залежність півострова від материкової частини України. «Мы ее продержали. Мы показали, что мы ее можем сделать», – підкреслив Іслямов.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...