Долучають до скреп: У Росії продають матюкливі іграшки для дітей (відео)

Шоковані батьки віднесли музичну іграшку назад в магазин і зажадали повернення грошей.

Іграшка, яка знає непристойні вирази. Фото: скріншот з відео.

Батьки півторарічного хлопчика Роми з російського міста Вологда були дуже здивовані, коли з іграшкового планшета "Кот Том", подарованого ними своєму синові, долинуло непристойне слово. Виявилося, це плід своєрідного підходу вітчизняних виробників іграшок до педагогіки. Новину передають Патріоти України з посиланням на місцеве видання "Медіа-Центр".

Музичний планшет, куплений ними в місцевому іграшковому магазині, виконував при натисканні кнопок кілька пісень. Серед них виявився і твір з небезперечними словами "Адже такого не буває - ж ... па є, а слова немає". Цікаво, що "геніальний" твір написано за мотивами широко відомого непристойного жарту відомої радянської актриси Фаїни Раневської, яка таким чином відповідала суворим цензорам 50-х років минулого століття.

Шоковані батьки віднесли музичну іграшку назад в магазин і зажадали повернення грошей. Продавці відмовили, мотивувавши це тим, що упаковка товару вже порушена, а до технічної якості самого виробу ніяких претензій бути не може - тільки до його своєрідного контенту, що законодавством про захист прав споживачів не обумовлено. У той же час у фахівців виявилася зовсім інша думка з цього приводу. У підсумку магазин все ж прийняв іграшку назад, а батькам Роми - повернув гроші. Правда, робити це довелося під прицілом телекамер місцевих журналістів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...