Домовина – дорога – Росія: Група кадрових російських військових не пережила вихідні під Авдіївкою

Протягом двох днів ЗС РФ втратили чотирьох військовослужбовців, ще дев’ятеро отримали поранення.

Ілюстрація:espreso.tv

На вихідних стало відомо про нові втрати російських окупаційних військ на Донбасі та факти злочинів проти місцевого населення. Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України, передають Патріоти України.

Зокрема, за даними розвідки, біля Авдіївки протягом 5-6 березня загинули чотири військовослужбовці зі складу диверсійно-розвідувальних груп 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1 АК. Також повідомляється про поранення шістьох найманців.

6 березня на мінному полі підірвалися троє російських бійців зі складу 1 окремої мотострілецької бригади (Комсомольське) 1 АК (Донецьк). Уточнюється, що військовослужбовці отримали поранення.

Окрім того, ГУР повідомило про зростання кількості кримінальних злочинів проти цивільного населення. Зокрема, у Київському районі Донецька військовослужбовець 5 окремої мотострілецької бригади (Донецьк), будучи у стані алкогольного сп’яніння, викрав у місцевої жительки сумочку із документами та грошима.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...