Донбас - це Україна: Святослав Вакарчук поділився враженнями від гастролів у прифронтовій зоні

Всі були щасливі та веселі. Багато гостей та відвідувачів у вишиванках.

Святослав Вакарчук. Фото: Дзеркало тижня.

Після виступу в Лисичанську на Луганщині фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився враженнями. 9 червня у цьому прифронтовому місті музиканти дали безкоштовний концерт, передають Патріоти України.

"Обідали в ресторані сусіднього Сіверськодонецька. Всі були щасливі та веселі. Багато гостей та відвідувачів у вишиванках. В сусідній кімнаті аніматори розважали дітей. Загалом, це був типовий суботній вечір типового українського міста в типовому українському ресторані, – написав Вакарчук в колонці для "Української правди".- За 20 кілометрів від місця, де в той момент наші хлопці, ризикуючи собою, захищали право на нормальне життя усіх людей в цьому закладі: молодят, гостей, дітей, аніматорів... Вони захищали право на нормальне життя відвідувачів усіх інших ресторанів та кафе суботнього Сіверськодонецька, Лисичанська, Харкова, Львова, Одеси чи Києва. Вони захищали всю Україну".

"Тож пам'ятаймо: наше нормальне життя залежить від наших кожноденних маленьких, але якісно зроблених справ, - каже Вакарчук, - від нашого бажання допомагати один одному та від нашої рішучості не опускати руки.А ще, від тих хлопців на Лінії Вогню, які й зараз там стоять, захищають нас. І не забуваймо дякувати їм за те, що вони роблять свою Велику Справу. Дякувати за кожну хвилину нашого нормального життя".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...