Допомогла невістці: Свекруха Корчак зачинила детектива НАБУ у себе вдома

Наталія Корчак оголосила що викликатиме журналістів з камерами.

Наталія Корчак. Фото: 112 Україна.

Свекруха голови НАЗК Наталії Корчак закрила детектива НАБУ у себе вдома, коли він прийшов вручати їй повістку на допит. Про це УП повідомило джерело НАБУ, передають Патріоти України.

"Детектив прийшов вручати їй повістку на допит. Вона запропонувала провести допит вдома, запросила його в будинок. Вони провели допит. Він склав протокол. Вона вирішила зателефонувати і порадитися із сином, чоловіком Корчак. Після розмови з ним вона відмовилася підписувати протокол і закрила його в квартирі", - розповіло джерело.

Наразі детектив НАБУ перебуває у квартирі зі свекрухою Корчак. "Корчак з чоловіком під під'їздом. Наш спецназ там же. Наші викликали 102", - додає джерело.

За його словами, Корчак оголосила що викликатиме журналістів з камерами. Допит стосується справи, яку НАБУ розслідує з 5 жовтня щодо нової машини Наталії Корчак Skoda Octavia A7, якої не виявилося у декларації чиновниці.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...