Досвід "лігачовщини" нічому не навчив: ДФС масово трясе спиртзаводи на предмет тіньового алкоголю

В Україні створені ідеальні умови для розкрутки "бутлегерів". Держава намагається душити "горілчану мафію" фіскальними заходами, продовжуючи піднімати акциз до захмарних розмірів.

ДФС влаштувала о,шуки на спиртзаводах. Ілюстрація:https://www.obozrevatel.com

Понад 300 співробітників податкової міліції проводять обшуки на заводах-виробниках алкоголю у 15 областях України. Обшуки проводяться в рамках другого етапу боротьби з тіньовим ринком спирту та алкоголю. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив перший заступник голови Державної фіскальної служби Сергій Білан, передають Патріоти України.

За його словами, обшуки проводяться у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Житомирській, Запорізькій, Кіровоградській, Львівській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Черкаській та Чернігівській областях.

Підставою для обшуків стали результати аналізу криміногенної ситуації у сфері виробництва та обігу алкогольних напоїв. Податківці хочуть перевірити інформацію про невраховане виготовлення спирту на легальних заводах.

Сергій Білан зазначив, що працівники податкової міліції багато разів вилучали з незаконного обігу горілку з етикетками і під марками відомих українських виробників.

"Таким чином обшуки на лікеро-горілчаних заводах є усуненням причин, а не наслідків незаконного обігу алкогольних напоїв", - заявив перший заступник голови ДФС.

Обшуки на заводах – це другий етап масштабної спецоперації з протидії тіньовому ринку спирту та алкоголю. На першому етапі, який відбувся наприкінці липня, на спиртзаводах було вилучено та згодом судом накладено арешт на 864,5 тисяч літрів спиртовмісної речовини вартістю майже 180 млн. гривень.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...