Дотримала слова: Неадекватна білявка Свєта на Range Rover знову дала "концерт" на вулицях Києва (відео)

Неадекватна білявка, за словами іншого водія, перекривала йому дорогу, погрожувала і навіть намагалася протаранити його авто.

Авто Свєти вже знайоме киянам та поліції. Фото: соцмережі.

Свєта начебто ганялася на своєму джипі центром Києва за іншим учасником дорожнього руху. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сторінку у "Фейсбуці" киянина Артема Мостового.

Зокрема, чоловік пише, що напередодні ввечері у нього на дорозі стався конфлікт з водієм білого Range Rover. Водієм виявилася така собі Світлана Цибуліна, яка погрожувала чоловікові за те, що він зупинився на одній з вулиць. Після цього жінка начебто перегородила дорогу своїм джипом, а після цього, за ствердженням чоловіка, намагалася протаранити його авто.

Усе це сталося у Царському селі, що на Печерську. Чоловік викликав копів, але Світлана не заспокоювалася і навіть почала наздоганяти на своєму авто машину активіста. Втім, кермувальниця білого позашляховика не помітила, як вони разом приїхали на подвір'я Печерського райуправління поліції. Тут її начебто затримали копи і залишили Світлану без водійського посвідчення через те, що вона начебто була під дією алкоголю.

Нагадаємо, білявка Свєта Цибуліна стала відомою завдяки своїй неадекватній поведінці на початку 2016 року. Тоді вона з порушенням Правил дорожнього руху неправильно припаркувала свій Range Rover на одній з вулиць столиці. Коли приїхали копи, виявилося, що Свєта п'яна в дим, що вона, до речі, і не приховувала. А ще Свєта кричала, що буде й надалі їздити за кермом п'яною. Схоже свою обіцянку, вона стримала. Окрім цього, тоді копи забрали Свєту до райвідділку, де вона влаштувала справжній "концерт".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...