Довели?: Чоловік намагався втекти з окупованого Криму через Керченську протоку на пластикових пляшках

Постраждалого доставили в медичний заклад Керчі для проведення комплексної діагностики після тривалого перебування у воді.
Керченська протока. Фото: Актуальна Мережа Новин.

З окупованого Криму в акваторії Керченської протоки знайшли чоловіка, обв'язаного пластиковими пляшками, який хотів уплав дістатися до берегів Кубані. Про це повідомляє так звана прес-служба кримського прикордонного управління ФСБ, передають Патріоти України.

"В акваторії Керченської протоки лоцманський катер "Алмаз" на відстані однієї милі від берега виявив чоловіка, обв'язаного пластиковими ємностями. Члени судокоманди підняли плавця на борт і доставили на берег", - йдеться в повідомленні.

Під час опитування врятований громадянин назвався "Іваном", свій вчинок пояснив бажанням "перевірити свої здібності і, перепливши Керченську протоку, потрапити на материк". Постраждалого доставили в медичний заклад Керчі для проведення комплексної діагностики після тривалого перебування у воді.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...