ДРГ бойовиків під Жолобком намагалися взяти бійців ЗСУ в оточення (відео)

Українським військовослужбовцям довелося застосувати дозволену мінськими угодами зброю.

Скрін відео

Бойовики не припиняють атак з боку окупованого Жолобка на Луганщині. Кількома диверсійними групами вони намагалися взяти в оточення підрозділ 58-ї мотопіхотної бригади. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на 5 канал.

Як стало відомо, до опорного пункту найманців тут менше 100 метрів. Вночі цю відстань бойовики спробували скоротити - підступитися намагалися з двох напрямків. Армійцям довелося застосувати дозволену мінськими угодами зброю.

"Заходила їх розвідка. В той день якраз проходили іспити. Іспит полягає в тому, щоб захопити позицію. Цю позицію хотіли взяти в кільце", - розповідає боєць "Тар".

Армійці з'ясували, що на ворожих позиціях поблизу Жолобка знаходяться місцеві, які не виявляють ніякої активності. Обстріли починаються тільки тоді, коли сюди заходять кадрові росіяни.

"Є група, яка постійно сидить і є люди, які заїжджають - росіяни. Відпрацювали, поїхали - ось так", - розповідає військовий з позивним "Єгер".

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...