Друг "діамантових прокурорів": У Харкові вимагають відставки Юрія Данильченка (фото)

Прокурор Харківської області також відомий тим, що підписав звернення до Шокіна з проханням звільнити Давида Сакварелідзе.

Акція протесту під Харківською обласною прокуратурою. Фото: Facebook

"Розпочалася акція протесту під Харківською обласною прокуратурою з вимогою відставки прокурора області Юрія Данильченка, друга "діамантових прокурорів", який у тому числі підписав чєлобітную до Шокіна з проханням звільнити Давида Сакварелідзе." Про це йдеться в повідомленні на сторінці спільноти Автомайдан у Facebook, передають Патріоти України.

Нагадаємо, тиждень тому на цьому ж місці пролилася кров: тітушками з так званої "Сотні Лева" під час мирної акції були побиті активісти! Знову в Харкові безкарно на камери б'ють учасників мирних акцій протесту!

Тому сьогодні учасники акції протесту вже вимагають не просто від прокурора Данильченка озвучити мотиви свого рішення щодо підписання звернення до вже екс-генпрокурора Шокіна, а йти у відставку, бо не має права займати таку посаду людина, яку захищають тітушки, б'ючи людей, в тому числі і жінок під стінами будівлі державного органу, який він все ще очолює!

Вийшла прес-секретар Данильченка, запрошує ініціативну групу до нього в кабінет, знайомий типовий развод, народ вимагає, щоб він особисто вийшов спілкуватися до людей!

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...