ДТП з Lexus в Києві: Лікарі розповіли, як почуває себе потерпілий 3-річний хлопчик

Дитина перебуває в реанімації дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит".

Брати-близнюки. Фото: ЖЖТрирічний хлопчик, якого на вулиці Ломоносова в Києві 20 квітня двічі переїхала жінка-водій на Lexus, живий, але стан потерпілого критичний. Про це "Обозревателю" у четвер, 21 квітня, розповіли медики, повідомляють Патріоти України.

За словами лікарів, дитина отримала відкриту черепно-мозкову травму і перебуває в реанімації дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит". За інформацією джерел, 36-річна Ольга С., яка була за кермом Lexus - киянка, виховує двох дітей. Чоловік жінки - підприємець і за чутками є співвласником одного з офісних центрів столиці.

Поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило тяжкі наслідки), санкція якої передбачає до восьми років позбавлення волі. Установлено, що Lexus скоїв ДТП, виїжджаючи заднім ходом зі стоянки, що біля офісу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...