Думаю, що у Трампа нічого не вийде, бо для Путіна здача Криму є самогубством - Каспаров (відео)

Опозиціонер також додав, що санкції, які були введені Заходом проти РФ є незначними від того обсягу, який може бути досягнутий. Але при цьому навіть ці санкції впливають на російську економіку, зазначив Каспаров.

Для президента Росії Володимира Путіна "здача" Криму є самогубством. Таку думку Голосу Америки висловив російський опозиціонер, чемпіон світу з шахів Гаррі Каспаров, передають Патріоти України.

"З приводу Криму думаю, що у Трампа нічого не вийде, власне тому, що для Путіна здача Криму є самогубством. Але можливості Америки вплинути на долю Путіна досить великі", - сказав Каспаров.

Він також додав, що санкції, які були введені Заходом є незначними від того обсягу, який може бути досягнутий. Але при цьому навіть ці санкції впливають на російську економіку, зазначив опозиціонер.

США, ЄС та інші країни Заходу ввели санкції проти Росії через анексії Криму та надання їм допомоги сепаратистам. Кремль заперечує причетність до постачань зброї і особового складу, визнаючи наявність в зоні бойових дій російських «добровольців».

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...