"Дурень думкой богатеет": Росіяни вихвалялися, що могли використати Флінна для впливу на Трампа

Розмови, перехоплені співробітниками розвідки США, засвідчили, що росіяни вважали Флінна союзником.

Майкл Флінн був не настільки корисним росіянам? Фото: Дзеркало тижня.

Російські чиновники під час президентської кампанії в США вихвалялися, що вони мають хороші відносини з колишнім радником Дональда Трампа - відставним генералом Майклом Флінном і вважали, що могли б використовувати його для впливу на Трампа та його команду. Про це повідомляє CNN з посиланням на свої джерела, передають Патріоти України.

Розмови, перехоплені співробітниками розвідки США, засвідчили, що росіяни вважали Флінна союзником. Їхні відносини розвивалися протягом 2016 року. Водночас чиновники наголосили, що росіяни, можливо, перебільшували свою владу над командою Трампа.

Майкл Флінн подав у відставку з посади радника президента США 13 лютого 2017 року. У своїй заяві на звільнення він вказав, що "не повністю поінформував віце-президента Майка Пенса та інших про свої розмови з послом Росії". Ця відставка стала наслідком оприлюдненої в ЗМІ інформації щодо його таємних зустрічей з російським дипломатом.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...