Дуже авторитетне західне видання з суто британським гумором потролило Путіна на обкладинці останнього випуску (фотофакт)

Журналісти видання прийшли до висновку, що не дивлячись на переможні заяви Путіна після закінчення сирійської кампанії, "перемога" РФ порожня, оскільки жодна з його цілей не досягнута.

Путін на обкладинці. Фото:http://www.economist.com/

Незважаючи на провал в Сирії президент Росії Володимир Путін ще не вичерпав бажання вести агресивну політику щодо Заходу і України. Така думка висловлена на сторінках авторитетного британського видання The Economist, зазначають Патріоти України.

У зв'язку з рішенням Путіна вивести війська з Сирії на цьому тижні видання присвятило політиці президента РФ обкладинку і статтю. На обкладинці під написом "Порожня суперсила. Путін, Сирія і пропагандистська машина" зображена громіздка порожниста статуя, з якої визирає очільник російської держави.

Автор матеріалу приходить до висновку, що не дивлячись на переможні заяви Путіна після закінчення сирійської кампанії, "перемога" Росії порожня, оскільки жодна з його цілей не досягнута.

Позиції президента РФ, на думку видання, також ослабли - економіка падає, Росія виглядає тендітною, а сам Путін втрачає легітимність і підтримку росіян. Але думати, що на цьому він зупиниться - помилково.

"Росіяни втомилися від України, Сирія вже досягла свого піку. Рано чи пізно, камери будуть жадати дій", - йдеться в статті.

"В останній рік президентства Обами Путін, оновлений успіхом в Сирії, може випробувати Захід ще один раз", - прогнозує видання.

Захід і НАТО повинні бути готові прийняти удар. "Найбільшим тестом буде Україна - зосередження уваги Росії і країна, яка їй найбільше до вподоби. Якщо Україна зможе стати успішною європейською державою, вона зможе показати росіянам, що у них є шлях до ліберальної демократії. Якщо Україна стане провальною країною, це зміцнить аргументи Кремля", - зазначає The Economist.

На думку автора, Заходу не можна залишати Україну наодинці з її проблемами. Її потрібно підтримати політично і фінансово.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...