Дуже символічно: "Умной России" більше не існує

30 листопада голова ЦВК Елла Памфілова заявила, що "Умная Россия" стала єдиною партією, яка не відзвітувала про свої фінанси.

Такої партії більше не існує. Ілюстрація: соцмережі.

Верховний суд Росії за заявою Мін'юсту Росії ліквідував політичну партію "Умная Россия". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "ТАСС".

Суд погодився з доводами Мін'юсту про те, що партія грубо порушує закон "Про політичні партії", в тому числі не надає необхідної інформації про свою діяльність. Партія "Умная Россия" була створена на базі прокремлівського руху "Наші". Влітку 2012 року її офіційно зареєстрували як політичну партію.

30 листопада голова ЦВК Елла Памфілова заявила, що "Умная Россия" стала єдиною партією, яка не відзвітувала про свої фінанси. Відносно неї буде складено протокол за статтею 5.64 КоАП (Порушення порядку або строку подання відомостей про надходження та витрачання коштів політичної партії), заявила глава ЦВК.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...