"Диды заправляли" - напередодні Дня перемоги у Росії заправників авто одягли у форму та медалі (фото)

У мережі люди шоковані черговим маразмом російської пропаганди, чого не приховують у своїх коментарях.

Заправниця авто у військовій формі. Фото: Facebook

Бажання росіян до всього прив'язати День перемоги доходить до абсурду, адже в медалях і орденах тепер ходять навіть заправники. У мережі опублікували фотографії з російської заправки, де перед Днем перемоги автомобілі заправляють люди в формі радянських солдатів і з орденами на грудях. Знімки чергових жертв "переможної" пропаганди виклав на своїй сторінці в Faceboоk користувач Егор Матвеич, передають Патріоти України.

"А это заправщики. "Диды заправляли". И по всей видимости, на Берлин. Но вот только где на всех Берлинов набрать?" - підписав знімок юзер.

У коментарях люди шоковані черговим "маразмом" перед 9 Травня.

"Самая ирония в том, что они в этом косплее немецкие тачки в частности заправляют...", - каже Денис Лендер.

"Страна сошла с ума. Кажется, всё, дальше уже некуда... Ан нет, ещё не все рубежи дебилизма заняты. Маразм силён... и танки наши быстры", - пише Роберт Вебер.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...