"Диверсанты из "Правого сектора" будут отравлять питьевую воду": Стало відомо про новий фейк терористів "ЛНР"

Ширити плітки і залякувати населення допомагають "молоді активісти", представники нещодавно створеної організації "Молода гвардія".

"Молода гвардія" зараз допомагає окупантам лякати земляків. Фото: соцмережі.

Так зване "МДБ ЛНР" лякає жителів окупованого регіону черговою хвилею шпигуноманії, яка найближчим часом накриє "молоду республіку". Жахливі історії серед луганчан поширюють співробітники "силових структур" "ЛНР", передають Патріоти України.

"В ЛНР фиксируется очередной всплеск "шпиономании". Агентура "МДБ ЛНР" распространяет слухи о том, что в населенных пунктах временно оккупированных территорий диверсанты из "Правого сектора" будут отравлять питьевую воду", - пише в Facebook нардеп Дмитро Тимчук.

Диверсантів-правосеків, згідно з наявною у "МДБ" інформацією, можна розпізнати по рюкзаках, з якими вони переміщуються по території. "И в которых перевозят, по заверению террористов, отравляющие средства", - пише Тимчук. Ширити плітки і залякувати населення допомагають "молоді активісти", представники нещодавно створеної організації "Молода гвардія" (відгалуження ГО "Світ Луганщини", контрольоване теслярські, - ред).

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...