Дивом обійшлось без жертв: Храм на Луганщині закидали гранатами (фото)

За попередньою версією правоохоронців, зловмисники кинули в приміщення три гранати, імовірно РГД-5.​

Вночі невідомі кинули на територію храму Всіх Святих у селі Георгіївка Мар'їнського району (Донецька область) в будівлю для обслуговуючого персоналу бойові гранати, пролунали три вибухи. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції (ГУНП) Донецької області, передають Патріоти України.

За інформацією правоохоронців, повідомлення про інцидент надійшло від послушника храму. Чоловік повідомив, що, перебуваючи в приміщенні, почув спочатку один вибух, потім ще кілька, потім пролунав шум металевого предмета, який падав з даху на двір, і пролунав ще один вибух. Послушник не постраждав.

В результаті вибуху в будівлі пошкоджено дах. За попередньою версією правоохоронців, зловмисники кинули в приміщення три гранати, імовірно РГД-5.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...