Екс-комбат "Торнадо" у СІЗО перерізав вени і оголосив голодування

Руслан Онищенко пояснив, що перерізав собі вени тому, що оголосив голодування на кілька днів раніше і для того, щоб показати це всім своїм бійцям.

Руслан Онищенко. Фото:112.ua

Колишній комбат спецпідрозділу Міністерства внутрішніх справ "Торнадо" Руслан Онищенко, підозрюваний у створенні злочинного угруповання, оголосив голодування і перерізав собі вени. Про це у вівторок, 19 січня, відповідаючи в на запитання видання НБН повідомив сам екс-комбат роти, інформують Патріоти України.

"Так, я перерізав собі вени тому, що я оголосив голодування на кілька днів раніше. Для того, щоб всім бійцям своїм показати. Я взагалі по життю показую все на своєму прикладі", - заявив підозрюваний Онищенко.

За його словами, комбат звернувся до керівництва, щоб перевили його сусіда по камері, який не оголошував голодування.

"Я перерізав вени і його відразу перевели. Я 10 діб голодував, слава Богу, нормально", - розповів він.

Як повідомлялося раніше, 17 червня були затримані командир "Торнадо" Руслан Онищенко та 7 бійців роти. Вони звинувачуються в незаконному позбавленні волі, утримання, викраданні і тортурах місцевих жителів. У свою чергу, бійці "Торнадо" всі звинувачення заперечують і вважають їх переслідуванням за боротьбу з контрабандою в зоні АТО.

18 червня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков підписав указ про розформування роти "Торнадо".

Варто зазначити, раніше Оболонський суд Києва продовжив арешт командиру батальйону "Торнадо" Руслану Онищенку, обвинуваченому у створенні організованого злочинного угруповання, до 11 березня 2016 року.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...