Екс-регіонал розповів, скільки та кому Єфремов заплатив, щоб призначити мером Луганська "свою" людину

Комуніст Спиридон Кілінкаров отримав гроші за відмову від перемоги на виборах градоначальника у 2010 році.

Олександр Єфремов. Фото: argumentua.com.

Екс-глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов разом зі своїм ставлеником на пост мера Луганська Сергієм Кравченком заплатили три мільйони доларів комуністу Спиридону Кілінкарову за його відмову від перемоги на виборах градоначальника у 2010 році. Про це розповів екс-депутат Партії регіонів Володимир Ландик в інтерв'ю ONLINE.UA, передають Патріоти України.

"Спиридон відмовився від мерства: взяв три мільйони доларів від Єфремова і Кравченка! І із Симоненком (Петро Симоненко, лідер Компартії України) зіпсував тоді відносини: як я розумію, Симоненко був проти того, щоб Кілінкаров узяв ці відступні і відмовився від боротьби. Адже перший суд Спиридон виграв, а на апеляцію просто не прийшов - надіслав юриста, який сказав: "Ми згодні!" - розповів він.

Під час переговорів, за словами Ландика, він намагався з'ясувати у Кравченка, хто його підтримує. "Сергію, а скажи, хто тебе зробив мером?" - "Ніхто!" - "А чи маєш ти щось спільне із Ландиком або Єфремовим?" Він каже протяжно: "Ні! Мене люди люблять!" Ось це він мені сказав в очі - при Єфремові, нас троє було. І я кажу Єфремову: "Якщо ні ти до нього стосунку ні маєш, ні я - то якого х... від мене потрібно? Його люди люблять - нехай його й обирають!" Коротше, поговорив я з ними на підвищених тонах, сказав: "Цього покидька ніколи підтримувати не буду!" - заявив колишній регіонал.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...