Екс-ватажка "ЛНР" Плотницького в Україні оголошено в розшук, до РФ направлено відповідний запит (документ, відео)

Раніше у ЗМІ повідомлялося, що Плотницького заарештовано в Росії.

Ігор Плотницький. Фото:скрін відео

Генеральна прокуратура України має намір направити запит до Росії з метою перевірити достовірність оприлюдненої у ЗМІ інформації про затримання екс-ватажка «ЛНР» Ігоря Плотницького. Про це йдеться у відповіді ГПУ на запит Радіо Свобода від 26 лютого, зазначають Патріоти України.

"Інформація, яка була поширена у ЗМІ, щодо затримання Плотницького буде перевірена шляхом направлення запиту про міжнародно-правову допомогу до компетентних органів Російської Федерації", – поінформували у відомстві.

У ГПУ зазначили, що Головна військова прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за підозрою Плотницького у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 109, ч. 2 ст. 110 та ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України.

Плотницького оголошено у розшук. Отримано дозвіл слідчого судді на його затримання з метою доставки до суду для розгляду клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...