Енергонедостатність: на Південному березі Криму з жахом очікують сибірських морозів, що насуваються

Похолодання на окупованому півострові триватиме до 3-4 січня 2016 року.

Сніг у Криму. Фото: ЖЖ.

У Криму чекають різке погіршення погоди 29-30 грудня. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Крим.Реалії.

За даними Кримського управління з гідрометеорології та моніторингу навколишнього середовища, цими днями в Криму різко похолодає, очікується сніг, хуртовина, ожеледиця. Як повідомляє прес-служба Кримського управління МНС Росії, також у Криму очікується посилення північно-східного вітру до 17-22 метрів за секунду. Шквальний вітер може перешкодити безперебійній роботі керченської поромної переправи.

«Плануючи поїздку через Керченську поромну переправу, уважно стежте за погодними умовами. При дуже сильному вітрі можливе тимчасове припинення переправи. При несприятливому прогнозі розгляньте можливість відкласти поїздку до нормалізації погодної обстановки», – йдеться у повідомленні.

Кримчан просять дотримуватися правил безпеки при негоді, щільно закривати вікна будинків, триматись подалі від рекламних щитів, вивісок, дорожніх знаків, ліній електропередач, не паркувати автомобілі поблизу великих дерев. Похолодання триватиме до 3-4 січня 2016 року, повідомляють синоптики.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...