Фашистів тут не треба: У Будапешті росіян не пустили на стадіон в екіпіровці з комуністичною символікою

Представників російської делегації змусили зняти майки, на яких були зображені червона п'ятикутна зірка і напис СРСР

Ілюстрація:http://www.castlerock.ru

Представників збірної Росії з водного поло змусили зняти майки з радянською символікою під час чемпіонату світу з водних видів спорту, який проходить в Будапешті. Представників РФ відмовилися пускати на змагання в екіпіровці із зображенням червоної п'ятикутної зірки і написом СРСР. Про це пише РИА Новости, передають Патріоти України.

Про заборону спортсменам сказали угорські поліцейські, які проводили огляд перед входом на стадіон. Служителі правопорядку посилалися на те, що радянські зірки прирівняні в Угорщині до фашистської символіки і заборонені законом.

Співробітник служби безпеки попередив росіян, що в одязі з радянською символікою на захід нікого не пустять. Більш того, порушникам закону можуть загрожувати штрафи, позбавлення акредитації та навіть депортація з країни.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...