Феноменальне нахабство: Кремль звинуватив Білий дім у "підриві спільної боротьби з тероризмом"

Росіяни були впевнені, що заради боротьби з тероризмом американці мають йти на різні поступки "союзникам".

Росіян обурили нові санкції США. Ілюстрація: Преса України.

У відповідь на введені вчора санкції Російська Федерація звинуватила Сполучені Штати в підриві співпраці по боротьбі з тероризмом. Про це йдеться в офіційній заяві Міністерства закордонних справ країни-агресора, передають Патріоти України.

25 березня США ввели санкції проти восьми російських компаній і організацій за порушення закону INKSNA, що забороняє поставки озброєнь до Ірану, КНДР і Сирії. 24 березня Держдепартамент оприлюднив рішення про введення санкцій проти 30 компаній і організацій за порушення закону, що забороняє поставки озброєнь.

"Даний крок абсолютно не стикується із заявами з Вашингтона про пріоритетність боротьби з тероризмом", - йдеться у заяві російського МЗС. У новому списку санкцій опинилися Рособоронекспорт, 150-й авіаційний ремонтний завод, зовнішньоекономічне об'єднання Авіаекспорт, НВО Базальт, виробнича корпорація Конструкторське бюро машинобудування, Ульянівський інститут цивільної авіації ім. Б. П. Бугаєва, Уральський навчально-тренувальний центр цивільної авіації, а також Військово-повітряна академія імен М. Є. Жуковського і Ю. А. Гагаріна.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...