Фіскали прийшли з обшуком у головний офіс компанії "Київстар"

Компанія протягом двох років судиться з Державною фіскальною службою, яка вважає, що "Київстар" недоплатив рекордну суму - майже півтора мільярда гривень - в бюджет України.

Ілюстрація:Wikimapia

В головний офіс телеком-оператора "Київстар" сьогодні, 4 січня, прийшли з обшуком. Про це написав генеральний директор компанії Петро Чернишов на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Сьогодні вранці до нас в головний офіс прийшло близько трьох десятків податкових поліцейських. Проникли через охорону всією ось такою бригадою, просто розставивши наш турнікет, і пред'явили нам Постанову Шевченківського районного суду м.Києва про дозвіл провести обшук нашого офісу. В їх складі прийшли відразу чотири податкових майора", - розповів Чернишов.

Він додав, що компанія протягом двох років судиться з Державною фіскальною службою, "яка вважає, що Київстар недоплатив рекордну суму - майже півтора мільярда гривень! - в бюджет України".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...